Hľadáte prácu blízku svojmu hobby? Teraz máte jedinečnú šancu.

Telekomunikačný úrad SR ponúka rádioamatérom a ďaľším záujmecom z Bratislavy a okolia, ktorí chcú začať svoju profesijnú kariéru prácou blízkou svojmu hobby, alebo zmeniť svoje doterajšie profesijné smerovanie, resp. hľadajú profesionálnu výzvu a chcú niečo dokázať, voľné pracovné miesta.
TÚ SR ponúka pre záujemcov s vysokoškolským vzdelaním 2. stupňa, s aktívnou znalosťou anglického jazyka, s chuťou učiť sa, voľné pracovné miesta na Odbore technickej regulácie a na Odbore ekonomickej regulácie.
Na jedno z voľných pracovných miest na Odbore technickej regulácie, oddelenie regulácie sieti a služieb už prebieha výberové konanie - http://www.teleoff.gov.sk/sk/Volnemiesta/otr.html do ktorého sa záujemcovia môžu prihlásiť. Problematika si vyžaduje vedomosti v odbore telekomunikácii. Ponuka a požiadavky platia aj naďalej. V prípade záujmu o bližšie informácie sa môžete kontaktovať telefonicky: 02/57 88 15 00, Ing. Mikulášek alebo e-mailom: kamil.mikulasek@teleoff.gov.sk.
TÚ SR ďalej ponúka záujemcom s vysokoškolským vzdelaním 2. stupňa ekonomického smeru, s praxou minimálne dva roky a s aktívnou znalosťou anglického jazyka pracovné miesto na Odbore ekonomickej regulácie, oddelenie trhových analýz. V prípade záujmu o bližšie informácie sa môžete kontaktovať telefonicky: 02/57 88 14 07, Ing. Mendan alebo e-mailom: daniel.mendan@teleoff.gov.sk.

S pozdravom
Roman Vavro, hovorca TU SR