Stretnutie Tatry 2004.

 

 

Jubilejné 30. stretnutie slovenských rádioamatérov vo Vysokých Tatrách bude v tradičnom termíne na tradičnom mieste. Posledná informácia organizačného výboru hovorí, že:

 

-         stretnutie bude v termíne 19., 20. a 21. november v Tatranských Matliaroch v hoteli Hutník. Hotel Hutník má zrekonštruovaný horný hotel, kde bude vyššia cena a  pri objednávaní si môžeme vybrať horný (ex-Hutník) alebo spodný hotel (ex-Metalurg), teda vyššiu alebo nižšiu cenu.

-         základná cena pobytu a stravy, za spodný hotel, kde sme boli minulý rok bude rovnaká ako v minulom roku, je 1.100,- Sk. Za horný hotel je cena 1.300,- Sk. Stravovať sa budeme v jedálni horného hotela a tam bude i hamfest.

-         prihlášky na stretnutie je možné posielať na adresu Kurt Kawasch, Okružná 768/61, 05801 Poprad, alebo E-mailom na adresu om8aa@stonline.sk

-         program stretnutia bude tradičný. Príchod je v piatok po 12.00, potom sú na programe úvodné debaty, po večeri bude v telocvični prvá časť burzy a úvodné debaty budú trvať do skorého rána. Slávnostné otvorenie stretnutia je v sobotu ráno o deviatej, o 11. nasledujú prednášky, prezentácie a od 14 do 18 hodiny bude v telocvični druhá časť burzy. Po večeri bude sviatočný hamfest s hudbou, tombolou a dobrou náladou. Odchod je v nedeľu po raňajkách.

-         máme prisľúbených hostí z oblasti DX prevádzky a ku dnešnému dňu je veľký záujem o stretnutie z OM, OK1 a OK2.

-         organizačný výbor má záujem o príspevky do zborníka prednášok, ktoré môžete poslať najlepšie na diskete, alebo E-mailom, priamo Tonovi OM3LU (om3lu@centrum.sk) alebo Kurtovi OM8AA (om8aa@stonline.sk). Samozrejme privítame aj reklamu do zborníka.